Onthaal > Gemeenten > Bornem > Vakmannen / handelaars > ERWIN CRICKX

ERWIN CRICKX - Installateur verwarming in de gemeente Bornem 2880 - Vakman: Erkend MazoutExpert installateur met specialisatie ketel/brander


Straat Frans Van Haelenstraat 85 b
Stad 2880 Bornem
Tel. 03 899 43 90

Activiteiten

  • Installateur verwarming
  • Mazouttank
  • Energiebronnen
  • Verwarmingstechnieken

Wie zijn wij?

De MazoutExpert met specialisatie ‘ketel/brander’ zorgt voor het optimale rendement van uw verwarmingsinstallatie op stookolie.

En dankzij hem kan u tot 30% besparen op uw energiefactuur door het gebruik van een hoogrendementsketel met het Optimaz-label of tot 40% met een Optimaz-elite hoogrendementsketel met condensatietechniek.

En uw huidige ketel? De MazoutExpert houdt hem in topconditie. Onderhoud, regeling of herstelling, deze vakman zorgt ervoor dat uw mazoutverwarming - met de officiële attesten - tip top in orde blijft!


De MazoutExpert met specialisatie mazouttank kan u advies geven over de reglementering inzake de opslag van stookolie en informatie over de voordelen van het Optitank kwaliteitslabel.

Hij kan ook zorgen voor het onderhoud van uw mazouttank. In het Vlaams gewest kan hij ook instaan voor de dichtheidscontrole van bestaande mazouttanks of de plaatsing van nieuwe volgens de wettelijke voorschriften en met officiële attesten.© copyright 2015
Powered by Livios
NL | FR