MAES PATRICK - Installateur verwarming in de gemeente Houthalen-Helchteren 3530 - Vakman: Erkend MazoutExpert installateur met specialisatie ketel/brander


Straat Verbindingsstraat 7
Stad 3530 Houthalen-Helchteren
Tel. 0495 865 287

Activiteiten

  • Installateur verwarming
  • Mazouttank
  • Energiebronnen
  • Verwarmingstechnieken

Wie zijn wij?

De MazoutExpert met specialisatie ‘ketel/brander’ zorgt voor het optimale rendement van uw verwarmingsinstallatie op stookolie.

En dankzij hem kan u tot 30% besparen op uw energiefactuur door het gebruik van een hoogrendementsketel met het Optimaz-label of tot 40% met een Optimaz-elite hoogrendementsketel met condensatietechniek.

En uw huidige ketel? De MazoutExpert houdt hem in topconditie. Onderhoud, regeling of herstelling, deze vakman zorgt ervoor dat uw mazoutverwarming - met de officiële attesten - tip top in orde blijft!


De MazoutExpert met specialisatie mazouttank kan u advies geven over de reglementering inzake de opslag van stookolie en informatie over de voordelen van het Optitank kwaliteitslabel.

Hij kan ook zorgen voor het onderhoud van uw mazouttank. In het Vlaams gewest kan hij ook instaan voor de dichtheidscontrole van bestaande mazouttanks of de plaatsing van nieuwe volgens de wettelijke voorschriften en met officiële attesten.© copyright 2015
Powered by Livios
NL | FR