Adverteerders

Adverteren

Kadaster.be is een informatieplatform dat lokale wooninformatie aanbiedt. Naast ruime informatie over kadastrale diensten en andere overheidsinstanties, kan je er ook terecht voor de evolutie van lokale immo-prijzen, aantal inwoners, veiligheid, inkomen... in een gemeente. Je vindt er ook een uitgebreid aanbod van lokale vakmannen/handelaars in het kader van je (ver)bouwproject. Duizenden mensen vinden dagelijks hun weg naar kadaster.be, op zoek naar wooninformatie. Kadaster.be is CIM gecontroleerd. De openbare resultaten van CIM Internet zijn vrij toegankelijk.

Aanwezigheid als (bouwgerelateerd) merk

 Kadaster.be biedt je de mogelijkheid om bouwers en verbouwers te bereiken tot op lokaal niveau. Je versterkt hiermee je eigen merk en ontvangt leads voor je vakmannen en handelaars.

Alles over een partnership met kadaster.be kan je lezen in onze productfiche.

Aanwezigheid als winkelpunt/vakman 

Ben je op één of andere manier actief in de bouwsector (installateur, architect, vakman of winkelketen), neem dan gerust vrijblijvend contact op met ons commercieel team. Wij informeren je graag over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Aanwezigheid als immokantoor

Vertegenwoordig je een immokantoor? Dan kan je je GRATIS aanmelden op kadaster.be. Je basisgegevens verschijnen dan automatisch in je gemeente.

Schrijf je hier gratis in:

Wil je een uitgebreide zichtbaarheid op kadaster.be? Dan kan je bij je registratie kiezen voor een betalend abonnement. Abonnementen worden NIET automatisch verlengd. Een voorstel tot verlenging wordt één maand voor de vervaldatum via e-mail naar jou opgestuurd. 

Wens je graag meer informatie?

Bel ons even op 011 85 80 50 of stuur een mailtje naar info@kadaster.be. Wij informeren je graag vrijblijvend over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

 


© copyright 2018
Powered by Livios
NL | FR