Onthaal > Gemeenten > Diepenbeek > Vakmannen / handelaars > HOUT MODEST

HOUT MODEST - Bescherming parket in de gemeente Diepenbeek 3590 - Vakman: Verdeler producten bescherming hout, parket, terras en tuinhuis


Straat Grendelbaan 109
Stad 3590 Diepenbeek
Tel. 011 32 33 18
Btw BE0416887588

Activiteiten

  • Bescherming parket
  • Bescherming terras
  • Kasten en laden
  • Binnendeuren
  • Gipsplaten
  • Dressing

Wie zijn wij?

Familiebedrijf te Diepenbeek

Houthandel Modest gevestigd te Diepenbeek en Tongeren is een derde-generatie-familiebedrijf met één doel: doe-het-zelvers én vakmensen zo breed mogelijk ondersteunen om kleine en grote projecten aan, in of rond uw huis uit te werken. Vanaf de ruwbouw tot de inrichting met uw maatafwerking.

Wij geven advies

Van zodra uw ideeën vorm beginnen krijgen, maken we u graag wegwijs in de verschillende mogelijkheden. Of het nu gaat om de juiste materiaalkeuze, gereedschap of basisverwerking: spring eens binnen om te kijken hoe we u op weg kunnen zetten.

Ontwerp op uw maat

Wanneer u ook uw ruimtes wil inrichten en zelf aan de slag wilt met kasten, loont het zeker de moeite om uw kastideeën te laten omzetten in een ontwerp op uw maat. U bepaalt de buitenafmetingen en indeling, wij vertalen het in een ontwerp en leveren u een basispakket dat u met een beetje handigheid zelf kan monteren. Volledig aangepast aan uw behoeften.

Actief in Limburg

Wij zijn actief over gans Limburg met vestigingen in Diepenbeek en Tongeren. U kan bij ons terecht voor hout, plaatmateriaal, deuren, verf, laminaat & parket, ramen, maatwerk (kasten, schuifdeuren, …), bouwmaterialen, elektriciteit, sanitair, gereedschap en onderhoudsproducten. Contacteer ons voor meer informatie.Powered by Livios
NL | FR

DPG Media Services nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0403.506.340